Kunne du tænke dig ferie i Umbrien
i dette skønne landskab ?

Vores totalt restaurerede hus ligger oppe i bakkerne lidt syd for byen Città di Castello/Umbertide i det nordlige Umbrien, som er nabo-region til Toscana i Italien, og der er kun 10-15 km til Toscana.

Huset er en 19. århundrede Casa Colonica bygget på toppen af en bakke med flere terrasser med storslået, uforstyrret udsigt over de smukke og uspolerede dale, og er er del af det, der på italiensk hedder en ”Borgo”,  og blev oprindeligt bygget som en bondegård, hvor familien boede med deres husdyr af kvæg og svin i kælderen, dyrkede jorden og havde en mindre vinproduktion. Stedet har sin egen kirke, hvor der nu engang imellem er kirkebryllupper og begravelser. Huset ligger i godt 3 hektar af naturlige omgivelser og godt med udenomsplads. Indeni er huset blevet renoveret til en meget høj standard i alle rum og udenfor med en 10 x 5 meter Pool med en fantastisk udsigt mod den middelalderlige landsby Montone og ”Tiber valley”. Boligen er ideelt beliggende for at besøge historiske byer eller blot slappe af ved poolen. Husets beliggenhed giver nem adgang til lokale butikker og markeder samt for sightseeing byer som Arezzo, Assisi, Perugia, Siena og Firenze. Rom kan nåes med hurtig-tog fra Arezzo på omkring 1 time. Adriaterhavskysten er blot 90 minutters kørsel væk, mens det er omkring 2,5 timer til Middelhavet. 

Lejligheden der har egen indgang, er på 70 m2 har 4 sovepladser (2 dobbeltsengs soveværelser)- men det er muligt at øge til 6 sovepladser(fortrinsvis børn).

Hele huset har i alt 8 sovepladser , fordelt på 4 dobbelværelser . Der er mulighed for ekstra  opredninger . Huset er meget velegnet til 2 familier .

Skiftedag

lørdag/Fredag ​​(fleksibel efter forudgående aftale). I øjeblikket Ryanair har flyvninger fra Stansted til Perugia, men der findes også flyforbindelser til både Firenze, Bologna og Rom( alle ca. 2 ½ times kørsel).

Overnatning

Lejlighed: 2 fuldt møblerede dobbelt soveværelser

Hele huset: Fire fuldt møblerede dobbelt soveværelser.

Alle værelser har King / Superking senge. 1 værelse med 2 enkeltsenge.

Der er også oppustelige dobbeltseng og to enkeltsenge, der kan give yderligere soveplads for større grupper.

Badeværelser: I lejligheden 1 badeværelse. I hele huset 3 badeværelser - alle med bruseniche, håndvask, toilet. 1 badeværelse med Bidet. 1 badeværelse med badekar og bruseniche .

Køkken: Der er både i lejlighed og hele huset rummelige, fuldt udstyret køkken med el-ovn, gaskomfur, opvaskemaskine, køleskab / fryser, Spisestue med massivt egetræ spisebord til plads til 6-12 personer.

I både lejlighed og huset som sådan er der vaskemaskiner (2 i alt)

Stuer: I både lejlighed og huset er der traditionel pejs og brændeovn, sofaer, TV og DVD. (OBS! det er kun muligt at se italiensk TV i stueetagen.

Internet er til rådighed. OBS!! Er meget følsomt i tordenvejr, hvorfor telefonstik og el-forbindelse til Modem (stik ud af væggen!) bedes afbrudt ved tordenvejr!

Centralvarmeanlæg

Der er 1 Barneseng 1 Barnestol.

Huset er bygget på en toppen af en bakke og dermed med mange forskellige niveauer, ligesom der er en del indendørs og udendørs trapper og skrånende stier. Vi vil derfor ikke anbefale huset til personer med begrænset mobilitet.

Udenfor

Huset ligger i 3,5 hektar omgivelser med have og pool, som er beliggende på det højeste punkt på ejendommen med sydvendt terrasse og er badet i solskin i cirka 12 timer om dagen i løbet af juli og august. Der er også en del gamle træer, herunder figentræer, cypres, oliven, valnød, kirsebær og ahorn. De sydvendte solterrasser byder på storslået, uforstyrret udsigt over dalen mod den middelalderlige landsby Montone. Terrassen indeholder tillige en Pizzaovn som kan benyttes, pool området med spiseområde, liggestole og en grill.

Kyst/strand

Den nærmeste strand er ved Lake Trasimeno, cirka en times kørsel væk. Et af de smukkeste seasidebeaches er Sirolo, på Adriaterhavskysten, syd for Ancona, som er en 2 timers kørsel. Middelhavskysten er lidt længere på (2,5 timer).

Hvordan kommer man dertil?

Den nærmeste lufthavn er Perugia (30 minutter), som Ryanair har regelmæssige fly fra Stansted. Der er også lufthavnene i Forli (90 minutter), Ancona (2 timer), Bologna (2,5 timer), Pisa (2,5 timer) og Rom (2,5 timer).

Afstande

Der er relativt korte afstande  til de lokale landsbyer, og du vil finde at huset er godt beliggende  i forhold til at udforske nogle af de mere berømte byer som Perugia (45 minutter), Sienna (2 timer), Firenze (2 timer) , Rom (2,5 timer), Gubbio (1 time), Urbino (1,5 timer).

Yderligere detaljer

Cittá di Castello, er en af ​​de smukkeste landsbyer i Italien, er omkring 5 km fra huset og byder på et meget godt udvalg af restauranter, et stort torv, hvor der 2 gange ugentligt er et farverigt marked, hvor du vil finde et bredt udvalg af lokale produkter, herunder grøntsager, kød, ost, trøfler og oliven. I alle småbyerne omkring er der  barer, flere lokale butikker (købmænd, bager, delikatesseforretninger der tilbyder en vifte af gode lokale produkter samt supermarkeder). Der er også flere banker med pengeautomat, posthus, apotek, læge og tandlæge.

Regionen er kendt for sin naturlige skønhed, og selv om juli og august er de varmeste måneder, vil vi opfordre potentielle kunder til at overveje maj, juni og september, hvor den lokale fauna og flora er mest prangende.

Booking:

Du bedes ringe eller e-mail for at tjekke ledighed. Et 30% depositum sikrer din reservation med Restbeløbet senest seks uger før din ferie.

Gæst kommentarer:

Skriv gerne i vores gæstebog om dit ophold.


2. Ankomst

Vi anmoder om, at du ankommer til ejendommen efter 16:00 for at give tilstrækkelig tid til rengøring, og at du fraflytte ejendommen ved 10:00 på dagen for din afrejse af samme grund.

Hvis vi ikke har gæster, der rejser/ankommer på samme dag, kan der evt. alternative tidspunkter, hvis det kræves.

Ved din ankomst vil du blive mødt af Filippo (engelsktalende), vores hus manager, som vil vise dig ejendommen og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have.

En ”Velkomst-pakke” vil være klar ved din ankomst, og vil omfatte et udvalg af følgende: mælk, æg, brød, ost, vin og frugt. Hvis du gerne bestille yderligere, der skal leveres bedes du kontakte os via e-mail med dine krav på mindst 7 dage, før din ankomst.

3. Depositum

Et depositum på 30% betales på tidspunktet for reservationen. Den resterende del bedes indbetalt 6 uger før starten på din ferie.

4 . Refunderbart Depositum

Gæsterne er ansvarlige for eventuelle brud eller skader forårsaget på ejendommen, og vi anmoder derfor om et refunderbart depositum på € 400,00 betales med saldoen på din leje. Hvor det er muligt, vil vi foretrække at mindre skader f. eks. på køkkengrej/service udskiftes før din afrejse.

Omkostningerne ved udskiftning eller reparation vil blive fratrukket dit depositum og restbeløbet refunderet til dig inden for 2 uger fra slutningen af ​​dit ophold.

5. Rengøring

Huset vil blive rengjort før din ankomst og alle senge forsynet med rent linned. Friske håndklæder vil også blive leveret.

Sengelinned og håndklæder skiftes hver uge.

Hvis du har brug for ekstra rengøring, rent sengelinned og / eller håndklæder, under dit ophold, kan dette arrangeres mod et ekstra gebyr( Tal med Filippo).

6. Opvarmning i de køligere måneder

Ejendommen er udstyret med fuld gas centralvarme samt to brændeovne. En mængde af brænde er inkluderet i lejeprisen, men gas til centralvarme er det ikke. Hvis du lejer ejendommen mellem oktober og april vi anmode om et depositum på 500 euro for at dække udgifterne til den anvendte gas. Gasmåleren vil blive læst i starten af ​​dit ophold og igen i slutningen, og du vil blive refunderet forskellen mellem depositum og omkostningerne ved den anvendte gas, i løbende priser.

7. Forsikring

Vi har gjort alt for at sikre at du har en sikker og behagelig ferie. Dog vil vi stærkt anbefale, at du tager fuld ferie- og afbestillingsforsikring til dækning af aflysning, rejser, tab af penge eller personlige ejendele, skade og evt. medicinske udgifter.

8. Aflysninger

 Hvis du er nødt til at aflyse dit lejemål uanset årsag, giver vi dig fuld refusion af indbetalte beløb minus et mindre gebyr (100 €) til dækning af administrationsomkostninger.

Hvis du annullerer mere end 6 uger før starten af ​​din ferie, og vi er ikke lykkes at genudleje ejendommen, vil vi opkræve dig 30% ​​af den samlede leje, dvs. din indbetaling.

Hvis du annullerer mindre end seks uger før starten af ​​din ferie, og vi er ikke lykkes at genudleje ejendommen, vil vi opkræve dig 80% af den samlede leje.

I det usandsynlige tilfælde, at der forud for din ferie, skulle ske det at ejendommen eller nogen af ​​dens faciliteter bliver ubrugelige, vil du få besked med det samme og få fuld refusion, hvis det ønskes.

9. Generelle begrænsninger

Rygning er ikke tilladt inde i huset eller på ejendommens område i øvrigt. Hund må gerne medbringes.

10. Problemer/Nødsituationer

I tilfælde af problemer/nødsituationer henvises til husets brochure, hvor vi har bestræbt os på at give så mange oplysninger som muligt om udstyr og forsyningsselskaber.

Skulle du brug for yderligere hjælp kan du altid ringe til vores hus manager, Filippo på (0039)-370 109 2893.

11. Swimmingpool

Dybden af ​​poolen er 1,40 meter i hele længden.

Børn skal være under opsyn hele tiden, og bør ikke være i eller omkring swimmingpoolen uden opsyn af en kompetent voksen.

Kun plast briller er tilladt i og omkring området swimmingpool. Dette er ikke kun for din sikkerhed og sikkerheden for vores andres gæster, men også for at undgå skader på swimmingpoolens liner.

Vi anmoder om, at du altid tager brusebad før du bader i poolen, og at du ikke dykker ned i poolen.

 

Såfremt der er problemer med anvendelsen af poolen bedes I kontakte vores hus manager, Filippo på (0039)-370 109 2893.

12. Miljø

Vær venlig at respektere miljøet og det omkringliggende landskab ved genanvendelse så meget af dit affald som muligt ved hjælp af de faciliteter, der findes.

13. Klager

Vi gør alt for at sikre ejendommen er vedligeholdt til de højest mulige standarder, men vi kan ikke være ansvarlig for begivenheder uden for vores kontrol, såsom strømafbrydelser eller lignende problemer.

Skulle der være noget, der ikke er til din smag, vi ville bede dig om at meddele os det samme, og vi vil gøre alt for at rette op på situationen.

Vi vil ikke acceptere klager, efter at du har forladt ejendommen, hvis vi ikke er blevet gjort opmærksomme på problemet og fået mulighed for at korrigere fejlen.

 

ring eller skriv for pris / oplysninger.

ny pool , juni 2010

 

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE